Psychiatrische behandeling op maat

Voor asielzoekers

Behandelaren

Het team is in opbouw. Meer informatie over deze behandelaren volgt zo snel mogelijk.

Met Kleur ggz heb ik als doel om asielzoekers dicht bij ‘huis’ te behandelen op diverse plekken binnen Nederland. Met een bevlogen team waarbij de behandelaren een groot gevoel van regie ervaren en zich tegelijkertijd geborgen voelen binnen Kleur ggz. Hierdoor is de kans groot dat dit gevoel van regie en geborgenheid ook op patiënten afstraalt. Wat mij betreft de juiste basis voor een psychiatrische behandeling.

Klik hier voor meer informatie over Marie Keizer Malgaz, psychiater.

Klik hier voor meer informatie over Zulfiye Cam, systeemtherapeut.

Robin heeft Indische en Surinaamse roots en heeft altijd een grote interesse gehad in diverse culturen en de kunstwereld. Zij heeft de opleiding beeldende therapie afgerond en is zich sindsdien gaan verdiepen in transculturele psychiatrie.

Robin werkt als beeldend therapeut en heeft ervaring opgedaan in de tweedelijns geestelijke gezondheidszorg. Beeldende therapie is een ervaringsgerichte behandeling waarbij je bewust wordt van je gedachten, gevoelens en gedrag en leert om te oefenen met nieuw gedrag. Als woorden te kort schieten kan beeldend vormgeven uiting geven aan gevoelens en gedachten. Binnen beeldende therapie werkt Robin ook lichaamsgericht, dat betekent dat zij binnen de behandeling aandacht besteed aan het in contact komen met je eigen lichaam.

Robin is ervaren in cultuur sensitieve therapeutische behandelingen en is gespecialiseerd in de behandeling van klachten gerelateerd aan trauma en migratie, rouw – en verlieservaringen, seksueel trauma, identiteitsproblemen, adoptie en hechting en tweede en derde generatie problematiek.

Floor is cognitief neuropsycholoog, personal trainer en mindfulness trainer. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van asielzoekers met psychotrauma en asielprocedure-gerelateerde mentale problematiek.

Floor is een psycholoog met een groot hart voor de vluchtelingen. Ze zet zich al meer dan 10 jaar in voor het mentale welzijn van de asielzoekers en ongedocumenteerden in Nederland.

Zeynep ondersteunt Kleur ggz een dag in de week als psychiater vanuit Den Haag.

Klik hier voor meer informatie over Zeynep Eryiğit, psychiater.

Ik ben Tekleh Zandi, en werk als psychiater.

Door de jaren heen heb ik op diverse plekken met mensen met verschillende soorten problemen en klachten gewerkt. Ik geloof in de mens achter de klachten en daar ben ik altijd op zoek naar. Ik kijk graag naar wat er wel goed gaat en probeer dat samen met mijn patient uit te bouwen tot herstel. Mijn manier van werken kenmerkt zich door samenwerken, gelijkwaardigheid en humor. Daarbij pas ik veel verschillende technieken toe en probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen en grenzen van mijn patiënten.

 

Zie hier voor meer informatie over mij. 

Bert Rijnders is psycholoog. Informatie en foto volgt.

info volgt

I am a Brazilian qualified clinical psychologist with 18 years of experience in Europe and South America. I have a fluent command of both English, French and Portuguese language, and a upcoming PhD in Psychology. I am passionate about my work as a psychodynamic therapist and psychoanalyst. I am always driven by supporting people overcoming problematic situations in life or suffering different mental disorders.

During my professional experience I have always worked integrating clinical practice in different Mental Health organisations together with research. Additionally, I am fascinated by different cultures, languages and music. My aim is to improve mental health wellbeing giving good conditions to overcome problems and mental disorders through a good therapeutic atmosphere.

Info volgt