Psychiatrische behandeling op maat

Voor asielzoekers

Werken bij Kleur ggz

We zijn op zoek naar leden om een Cliëntenraad mee te vormen en naar leden voor de vorming van een Raad van Toezicht.

Vacature lid cliëntenraad

De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke van patiënten binnen Kleur ggz. Zo kan een patiënt binnen Kleur ggz meepraten over het beleid via de cliëntenraad.

De cliëntenraad heeft onder andere recht op informatie van Kleur GGZ, recht op overleg, advies en instemmingsrecht.

Spreekt dit je aan?

Ben je zowel een voormalig patiënt van Kleur ggz, maatschappelijk betrokken en gebruik je anderen graag als klankbord zonder daarbij je eigen mening te verliezen, dan horen wij graag van jou. Je kunt een bericht sturen naar info@kleurggz.nl. Daarna nemen wij snel contact met je op en lichten we het één en ander graag verder toe.

Vacature lid Raad van Toezicht

Het bestuur (Marie Malgaz) is eindverantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van zorg binnen Kleur GGZ. Als lid van het Raad van Toezicht toets je het beleid en de besluiten van het bestuur. Je stelt je positief kritisch op en houd rekening met het publieke belang van de instelling. Ook de perspectieven van direct betrokkenen (zoals patiënten en medewerkers) zijn belangrijk bij de toetsing.

Spreekt dit je aan?

Ben je maatschappelijk betrokken en heb je goede zorginhoudelijke-, juridische- en/of financiële kennis, dan horen wij graag van jou. Je kunt een bericht sturen naar info@kleurggz.nl. Daarna nemen wij snel contact met je op en lichten we het één en ander graag verder toe.