Psychiatrische behandeling op maat

Voor asielzoekers

Welkom bij Kleur GGZ

Je kunt bij ons terecht voor een online psychiatrische behandeling op maat.

Dat betekent dat jouw klachten meegenomen worden in het gehele plaatje van onderdelen waaruit jij bestaat. Met al je unieke kleuren en nuances. Jouw persoonlijkheidsstructuur, je levensbeschouwing, biologische- en genetische invloeden, jouw cultuur, omgeving en gezin van oorsprong worden allemaal gewogen om samen met jou tot een logisch, begrijpelijk en vooral ook ontschuldigend verklaringsmodel te komen.

We behandelen veelal complexe problematiek, waarbij eerdere behandelingen niet of onvoldoende geholpen hebben. Juist dan is een behandeling op maat gewenst. De behandelingen vallen binnen de zogenoemde Specialistische GGZ.

Psychotherapie (versterken van je persoonlijkheid) vinden wij een belangrijk onderdeel van de behandeling. Daarmee zien wij dat (een groot deel) van de klachten kunnen verdwijnen en wordt de kans op terugkeer van de klachten verminderd. Niet alleen de klachten verminderen, maar je leert ook met meer zachtheid en begrip naar jezelf te kijken. 

De behandeling is met of zonder medicatie mogelijk. Afhankelijk van de oorzakelijke factoren en jouw wensen, word je daarin geadviseerd en begeleid. 

De sessies vinden online plaats via een veilige beeldbelverbinding.